Eriksson Bil-kortet

5_procent-150Med ett Eriksson Bil kort får du många fördelar hos oss, både ekonomiska och praktiska, som gör bilägandet så enkelt det kan bli.

Samla kostnaderna för ditt bilägande på ett ställe. Kostnader för bensin, verkstadsbesök, däckinköp, försäkringar och parkeringsavgifter på ett och samma kontoutdrag en gång i månaden. Enkelt och lättöverskådligt.

Tanka alltid till lägsta pris i Sveriges största stationsnät, Volvohandeln/Tanka och OKQ8 ger dig tillsammans ca 1.200 stationer

Dela upp kostnaden för dina inköp i verkstad och butik på fyra månader, räntefritt!

Nya förmånliga erbjudanden i vår butik varje månad.
Kom in till oss och hämta ansökningsblankett eller klicka här >>

bild_webb_bonus1 % BONUS NÄR DU HANDLAR HOS OSS

När du betalar med ditt Volvokort eller Renaultkort hos oss eller på Tanka får du alltid 1 % av summan i bonus. När du når 5 000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i vår butik, i verkstaden samt även lösa in mot drivmedel via appen CarPay när du tankar på Tanka. Handlar du med kortet utanför Volvo- och Renaulthandeln får du 0,5 % i bonus på alla dina köp.

Bonus utgår ej på bilköp, spel, lotteri och kontantuttag.

MED APPEN CARPAY FÖRENKLAS BILEKONOMIN

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se.