VerkstadVerkstad

Välkommen till våra verkstäder i Gällivare och Kiruna

Vi erbjuder dig som kund service av välutbildad personal som snabbt och effektivt hjälper dig att åtgärda problem med din bil. Verkstaden är dessutom auktoriserad att genomföra efterkontrollbesiktning, så att du slipper ett återbesök hos Bilprovningen.

Vi är dessutom ackrediterade för service och reparationer av klimatanläggningar och AC.

Har du en äldre Volvo som du vill sköta om utan att ge avkall på kvalité och säkerhet samtidigt som du vill hålla nere kostnaden erbjuder vi Essential-service. Den omfattar servicepaket och vanligt förekommande reparationer för äldre Volvomodeller. Betalar du med Eriksson Bil kortet får du ytterligare 5 % i rabatt!

Har du behov av bil under tiden din bil servas kan du hyra bil av oss till förmånligt pris under verkstadsbesöket.

Kontakta våra verkstäder

GällivareKiruna

Skadeverkstad

Här lämnar man in sin skadade ögonsten när det skett en olycka och några dagar senare är den fin igen. Vi tycker det är viktigt att Du som kund är med vid skaderegleringen när vi gemensamt kontrollerar och fotograferar skadan. Därefter görs en kostnadskalkyl som tillsammans med bilder skickas till ditt försäkringsbolag för godkännande. Alla reparationer utförs i enlighet med biltillverkarens specifikationer.

Vindrutan är en av de viktigaste delarna i din bil. Den säkerställer inte bara sikten framåt – den är också helt avgörande för karossens hållfasthet. Så kontakta oss om du behöver laga eller byta vindruta.

Kontakt
GällivareKiruna

Tidsbokning

För besiktning av skador
Gällivare 0970-699 330
Kiruna 0980-398 430